MILI DUELI 2017 – KONAČNI POREDAK OD 80. DO 110. MJESTA!

Poštovani čitaoci, donosimo vam plasmane autora koji nisu uspjeli proći u Drugi krug Milih Duela ove sezone. Za njih je učešće u ovoj sezoni završeno, a na kraju iste, očekuje ih Zahvalnica za doprinos širenju kulture na društvenim mrežama u regionu koju će dobiti u elektronskoj verziji, a ukoliko budu učestovali u zborniku i u štampanoj, jer bismo im istu proslijedili zajedno sa zbornikom. 

mili dueli prvi krug poredak 80 - 87 mjesto 2017 POEZIJAmili dueli prvi krug poredak 80 - 103 mjesto 2017 POEZIJA.bmpmili dueli prvi krug poredak 80 - 110 mjesto 2017 POEZIJA

 

Autorica Suada Sokolović Sujić je prošla Prvi krug, ali je odlučila odustati od daljnjeg takmičenja, tako da je njeno mjesto zamijenjeno najboljom prosječnom ocjenom autora koji nije uspio proći (Viktorija Siljanoska, 68 bodova, 6.8).
Napomena: Irena Hristova je također imala istu prosječnu ocjenu, ali u njenom duelu je glasalo 9/10 članova žirija, tako da je imala manje bodova od Viktorije koju smo pozvali.

Ovom odlukom,  Viktorija SIljanoska postaje punopravna učesnica Drugog kruga i ista se može natjecati u nastavku takmičenja za glavna priznanja.

 

Još jednom, hvala vam ljudi!

Jajce,

 

Organizator MD
Nermin Delić

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.