MILI DUELI 2017 – ONA JE GOSTUJUĆI ČLAN ŽIRIJA! (2. KRUG)

U Drugom krugu imamo dva gostujuća člana žirija. Prva od njih je KLAUDIJA TOKIĆ, prošlogodišnja finalistica Milih Duela. 

 

klo1
KLAUDIJA TOKIĆ

 

Njeno ocjene će biti sabrane sa drugim gostujućim članom žirija i iz njih će se izvući prosječna ocjena zaokružena na cijeli broj. Kao takva, direktno će biti uvrštena u konačne rezultate.

Razlog za njeno imenovanje je prvenstveno taj što je ova autorica projektu u protekloj sezoni svojim pjesmama doprinijela mnogo. O tome najboje svjedoči i njeno treće mjesto u prošloj sezoni kada je stiglo preko 400 prijava, s obzirom da smo cijelu godinu imali otvoren konkurs.  Njena dalmatinska energija, stav, smisao za pisanje poezije, kao i dobrota koju posjeduje, ubijedili su me da je ona pravi odabir za jednu od dvije pozicije gostujućih članova žirija u Drugom krugu našeg balkanskog kontesta.

klo5.jpg

Klaudija je rođena 15.09.1977.g u Zadru. Živi i radi u Zadru. Ljubav prema pisanoj riječi otkriva još u osnovnoj školi a poeziju aktivno počinje pisati s popularnošću fejsbuka kao društvene mreže u našem regionu. Učestovala je u brojnim zbornicima, a vrijedi istaći da je drugi najbolji plasman države Hrvatske (croatia_round_icon_256) ikada u Milim Duelima. Njenu pjesmu u Velikom finalu možete poslušati OVDJE.

 

Srdačan pozdrav, prijatelji

 

Organizator MD
Nermin Delić

 

 

 

 

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.